Ook voor jubileumboeken is NSC de juiste partner

 

De Nederlandse Sportboeken Club maakt ook gedenk- en jubileumboeken. Van teksten schrijven of redigeren tot en met de conceptuele opbouw, van het opknappen van foto’s en illustraties tot en met de complete vormgeving en opmaak, en uiteraard het druk- en distributieproces: u zegt maar hoe u het wilt hebben. Alles zelf doen kan natuurlijk ook, we helpen u er graag bij. Inmiddels zijn onderstaande door NSC geproduceerde jubileumboeken verschenen.

 

Vooruitgang was hun streven

Een boek vol vrolijke visuele herinneringen aan een van de meest aansprekende voetbalverenigingen van Den Haag: VIOS. Weliswaar is dit geen officieel jubileumboek – VIOS werd opgericht in 1914 en opgeheven in 2005 – maar reflecteert een kleine 200 pagina’s schitterende herinneringen, zowel in woord als in beeld. 

>>> meer info en/of bestellen

Waakzaam, dienstbaar en 100 jaar aan de bal 

Zo luidt de titel van een bijzonder jubileumboek. Op 21 nov. 2019 bestond HPSV (Haagse Politie Sport Vereniging) namelijk 100 jaar. Politie-pensionado John Mulder maakte er in samenwerking met de NSC een prachtig en goed gedocumenteerd werk van.

>>> meer info en/of bestellen

DUNO 100 jaar Moderne Traditie

Een lijvig jubileumboek, voorzien van een fraaie hardcover, dat 224 pagina's bevat vol foto's en teksten die de mooiste herinneringen aan de club oproepen. Het kost slechts € 14,95.

een inkijkje in het boek

 

>>> meer info en/of bestellen


Een kraai vliegt nooit alleen

Dat is de titel van het prachtige jubileumboek van de in 1924 opgerichte voetbalvereniging Rijsoord, bijgenaamd ‘De Kraaien’. Het boek is kolossaal groot en dik: 384 pagina’s op A4-formaat en kost € 25,-. Je kunt het bestellen via de website van de club: 

>>> www.vv-rijsoord.nl 

Geen officieel jubileumboek – dat heeft de vereniging een aantal jaren later zelf gemaakt – maar een erg leuk boek over 120 jaar Quick (1896-2016). Auteur is Quick’er Krijn Vrolijk, die zowel de voetbal- als crickethistorie van zijn club goed gedocumenteerd en lekker leesbaar weet weer te geven.

>>> meer info en/of bestellen

Martin van Zaanen dook in de geschiedenis van HVV, de club die na Ajax, PSV en Feyenoord de meeste  landskampioenschappen wist binnen te slepen. Maar liefst tien keer kwam ‘De Haagsche Leeuw’ in het bezit van wat tegenwoordig De Schaal heet. Vlot geschreven boekje met tal van prachtige herinneringen.

>>> meer info en/of bestellen


De meest heroïsche voetbalclub van Den Haag, nee, van heel Nederland! Holland Sport, ook even Scheveningen Holland Sport, bestond niet lang. Maar telde prachtige verhalen die Martin van Zaanen verzamelde en componeerde tot een juweel van een ‘jubileumboek’, inclusief heel veel documentatie en juwelen van foto’s.

>>> meer info en/of bestellen